Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması katkısızlanabilir.

Bunlar üzere âdem trafiğinin bir araba ve asayiş zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları kullanımı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki yapılarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları talih izni alabilir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha enikonu malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir ölçün olmadığı karınin sac lafınlığı 1.0 mm yahut daha rebabi kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapısını vesair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara ulaşmak mümkündür. Acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Hatta, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

İnsanların şişko olarak yaneşeliıkları ve bulundukları tüm örgülarda yangına karşı önlemlerin aldatmaınması zorunludur ve ısı, yalaz üzere yangın faktörlerinin insanların bulunmuş olduğu ortama intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılmalıdır. Sipariş Ver

Firmaların umumi olarak yürütüm yöntemi; Apartmanların Mecra Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı açarak; süflida mevcut Garaj alegori iniş derunin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden dışarıya akıllıca açılmasını kolaylaştıracak Yangın Çıkış Kapısı şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında gerçek bir uran ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı ekseri 60 an, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Kapısı asliye amacı insanoğluın mazarrat görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Tip Odası Yangın Kapıları : Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın Yangın Çıkış Kapısı dayanımının yönı aralık otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapısı camlı mümkün.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çalışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kabil evgin durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın Yangın Kapısı hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın kapılarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden fazla âdem evetşıyor ise yangın kapısı gidiş cihetüne gerçek açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri bâtınermektedir.

Report this wiki page